Hírek, érdekességek

Majdnem tűz ütött ki Dér Heni miatt a Zenés Randevú tv felvételén

Sugarloaf Nagy sikerrel szerepel a Muzsika TV-n péntek esténként Balázs Pali „Zenés Randevú” című szórakoztató műsora.

Pali meghívására népszerű előadók, népszerű slágereikkel érkeznek a randevú színpadára. – Rengeteg pozitív visszajelzést és véleményt kaptam a nézőktől az első 2 műsort követően. Örülök, hogy a műsoromban a zenekarommal közösen előadott dalaim mellett a vendégeim is nagy sikert aratnak a nézők körében.

A tv felvételen, a nézőtéren helyet foglaló közönségemből talán a legnagyobb pozitív hatást a Sugarloaf váltotta ki. Heni nem csak kitűnő énekesnő, hanem egy nagyon csinos, dekoratív, pozitív kisugárzású személyiség is. Egy igazi frontember minden olyan tulajdonsággal felvértezve, amely garancia a sikerhez. Nagy szerencse, hogy nem ütött ki a tűz a Sugarloaf miatt a stúdióban, mert Heni „szikrázott” a Zenés Randevúban – mesélte Balázs Pali.

A „szikrázó” szereplésről a Zenés Randevú nézői is meggyőződhetnek péntek este 21.00 -tól a Muzsika TV-n.

 


 

Balázs Pali – Akár a Dolly Roll tagja is lehettem volna 15 éve

Zenés Randevú Balázs Palival - Dolly RollNagy sikert aratott a nézők körében Balázs Pali „Zenés Randevú” című műsora a Muzsika Tv-n az elmúlt hétvégén. – Nagy öröm számomra, hogy minden várakozást felülmúlt az első műsor nézettsége, rengeteg pozitív visszajelzést, gratulációt kaptam a napokban a nézőktől.

Dolly Roll közös fotó

Remekre sikeredett a műsor bemutatkozása, külön köszönet jár a részemről minden vendégemnek, akik legnépszerűbb slágereikkel érkeztek a Zenés Randevú színpadára – számolt be a műsor házigazdája. Ezen a héten Soltész Rezső, Illényi Katica, Homonyik Sándor mellett a Dolly Roll is elhozza legnépszerűbb dalait, róluk egy érdekes, közös történetet mesélt Pali.

– 1998–ban Orosházán, egy szabadtéri fesztiválon léptem fel előttük, akkor még szinte ismeretlen előadóként. A fellépés tiszteletére az előző évben megjelent 3. lemezem kapcsán varratott saját tervezésű, fekete- fehér mintás egyedi ingben léptem színpadra, amiről azt gondoltam, hogy csak egy van a világon. Véget ért a műsorom, megyek le a színpadról a hátsó lépcsőn és mit látok? A Dolly Roll együttes két férfi tagja az én egyedinek gondolt teljesen azonos fekete-fehér mintás ingemben várja a színpadra lépés lehetőségét. Valószínű, ők is anyagot vettek megtervezték, megvarratták azzal a szándékkal, hogy egyedi, senki máson nem látható legyen.

Egy pillanat alatt kiderült, hogy ez nem sikerült sem nekik, sem nekem. Egymásra néztünk és a mosoly mindent elárult. A közös fellépő ingeinknek köszönhetően akár a Dolly Roll tagja is lehettem volna azonnal – mesélte Pali, aki hozzátette még, hogy a barátságuk azóta is töretlen.

 


 

Balázs Pali – Nőnapkor indul a Zenés Randevú című új szórakoztató TV műsorom !!!

Balázs Pali a romantikus dalok népszerű előadója házigazdaként új zenei szórakoztató műsorral jelentkezik péntek esténként a Muzsika TV- n Zenés Randevú címmel.

Nagyon régi álmom vált valóra azzal, hogy március 8.-án útjára indul a Zenés Randevú című szórakoztató műsorom.

Hosszú előkészületek és egyeztetések előzték meg a forgatást, mivel egy olyan TV műsor elkészítését tűztem ki célul magam elé, melyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek hétről-hétre.

Nagy öröm számomra, hogy közel 20 olyan előadó és zenekar fogadta el a meghívásomat, akikkel közösen ez elmúlt 25-30 évben több mint 15 millió lemezünk talált gazdára.

Nagyon fontos volt számomra a vendégeim listájának összeállításakor, hogy a korábbi évek, évtizedek népszerű magyar előadói és slágerei újra láthatóak és hallhatóak legyenek.

Bízom benne, nem csak bennem, hanem a kedves nézőkben is sok kellemes emléket idéznek majd fel a felcsendült, közismert dallamok a műsoromban.

Vendégem volt többek között pl.: a Bikini, a Kozmix, Soltész Rezső, a Dolly Roll, az Edda, a Bon-Bon, a Sugarloaf, Gergely Róbert, stb.

A műsorban a vendégeim néhány kulisszatitkot is elárulnak magukról, megtudhatjuk pl.: milyen volt az első szerelmük, az első színpadi sikerük stb.- árulta el néhány részletet Pali.

A Zenés Randevú című műsorban természetesen Balázs Pali legnépszerűbb romantikus slágereit is hallhatják a randevúzni vágyó kedves nézők.

 


 

Cotton Club

Egy óra Balázs Palival – Muzsika TV

 

2012. november 9-én 21 órától töltsön egy órát
Balázs Palival a Muzsika TV műsorán!

Pali a legnépszerűbb slágereit gyűjtötte egy csokorba.

Szeretettel várjuk Önöket a képernyők elé!

 

 

 

 


 

Gól ide, gól oda Kolontáron

Kolontári csapat

Különös és egyben megható meghívásnak tettünk eleget a Magyar Színészválogatott labdarúgó csapattagjaival közösen az elmúlt hétvégén.

KolontárKolontáron a helyi labdarúgó csapat új öltözőjének ünnepi átadása kapcsán léptünk pályára a helyi öregfiúk ellen. A nagy létszámú lelkes közönség igazi focicsemegét láthatott, mivel mindkét csapat tagjai gólra törően és lelkesen vetették be magukat a küzdelembe. Jómagam is kivettem tevékenyen a részem a góllövésből, hiszen először az első félidő közepén egy balszerencsés mozdulatnak köszönhetően a saját kapunkba sikerült belőnöm a labdát.

Nem keseredtünk el, mentünk előre, űztük, hajtottuk a kolontáriakat becsülettel. A második félidő vége előtt 5 perccel 4:4 volt a mérkőzés állása, amikor csapatunk egyik gyors csatárát csak szabálytalanul tudták szerelni a 16-oson belül, ezért a bíró jogosan 11-est ítélt a javunkra.

Nemcsák Karcsi csapatkapitányunk engedélyével én rúghattam a nekünk ítélt büntetőt. Az ellenfél kapujában Kolontár polgármestere, Tili Károly állt velem szemben. Nekifutottam, dúr bele egy nagyot és a labda a kapu jobb alsó sarkában landolt. Ezzel a góllal sikerült 5:4 arányban megnyernünk a mérkőzést.

 

Az ünnepi gálameccs után megkoszorúztuk a 2010-es iszapkatasztrófa emlékművét, majd egy finom ebéd után hazaindultunk.

Nagyon kedves embereket ismertünk meg a kolontári lakosok személyében, köszönjük a meghívást, a vendéglátást, remélem, hamarosan újra találkozunk, akár egy jótékonysági koncert kapcsán Kolontáron, a hamarosan átadásra kerülő új művelődési házban.

2012. október 3.

Balázs Pali

 

 

 


 

Balázs Pali – „Hat évet vártam rá, de megérte!”

Balázs Pali fehér zongorával

Balázs Pali ismét egyik saját szerzeményére forgatott videó klipet, melynek munkálatai a napokban fejeződtek be.

A forgatás helyszínének kiválasztása több évre nyúlik vissza.

–  Nagyon szeretek a természetben kirándulni, barangolni, vízparton tölteni a kevés szabadidőmet. 2006-ban jártam először a Dunakanyar talán legszebb részén, Kisorosziban a Szigetcsúcsnál. Egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe ezt a csodálatos, festői helyszínt. A Duna ezen szakaszán válik ketté és öleli át a Szentendrei-szigetet. Egy csapásra elvarázsolt a helyszín, még ott nyomban elhatároztam, hogy ha egyszer sikerül egy olyan dalt írnom, ami hangulatilag illeszkedik ehhez a tájhoz, itt nekem videó klipet kell forgatnom.

Teltek-múltak az évek, az idő váratta az énekest.

–  2011-ben írtam meg a „Néha szeretnék úgy sírni című” dalomat, amely miután elnyerte végső formáját és hangszerelését, már tudtam, hamarosan eljön a Szigetcsúcs ideje. Az elmúlt egy évben sajnos a vízállás nem tette lehetővé, hogy belekezdjünk a forgatási munkálatokba, de a múlt héten minden összeállt. Több hónapos szervezői munkának köszönhetően sikerült mindent elintézni, köszönet érte Molnár Csabának, Kisoroszi Polgármesterének, aki nagyon sokat segített abban, hogy megvalósíthassam hat éve dédelgetett álmomat.

Balázs Pali a klip női szereplőjét 250 jelentkező közül választotta ki.

–  A forgatás 2 napon keresztül zajlott, remek hangulatban, rengeteg jelenettel és beállítással, igazodva a naplementéhez és a csillogó Duna vizéhez. A klipben találkozhatnak Evelinnel is, akit kollégáimmal egy előzetes válogatón 250 jelentkező közül választottunk ki.  A helyszín tele van pozitív energiákkal, ezt magam és a stábom tagjai is érezték, hiszen hiába dolgoztunk napi 8 órát, a munkánk befejeztével senki nem volt fáradt, sőt a forgatás után még egy baráti tűzrakás, nyársalás is szerepelt a programban. Miután kezembe vettem az elkészült végeredményt, a klip végleges verzióját, bátran ki merem jelenteni, zenei pályafutásom talán legszebb klipje készült el. Nem keveset, több mint 6 évet vártam rá, de megérte.

 


 

Balázs Pali megtalálta az igazit

Balázs Pali gitárralBalázs Pali, a romantikus dallamok népszerű előadója, néhány hete sajtóhírében jelezte, hogy készülő videó klipjéhez hölgyek jelentkezését várja.

Nagyon-nagy érdeklődés övezte a hírt, hiszen több mint, 250 hölgy jelentkezet a klipben való szereplésre. Volt, aki még nem töltötte be a 18. életévét, de olyan hölgy is akadt, aki túl az 50-en gondolta úgy, hogy szívesen vállalna szerepet néhány jelenet erejéig.

– Nagy öröm számomra, hogy több határon túli ország magyarlakta területeiről is bátran jelentkeztek a lányok. Volt, aki nem sajnálta volna, hogy több mint 700 km-t utazzon lakhelyéről a lehetőségért. A klip rendezőjével és forgatókönyv írójával közösen választottunk ki először 50, majd 10, azt követően pedig a 3 legalkalmasabb jelöltet. Több napos tanakodás és vívódás után végül egy budapesti lány mellett döntöttünk, aki miután közöltük vele a hírt, hogy Őt választottuk, örömében elsírta magát a telefonban.

A videó klip forgatása hamarosan megkezdődik.

– A személyes találkozásunk csak megerősítette a döntésünket, mivel Evelin egy nagyon aranyos és komoly gondolkodású lány. Remélem a végeredmény is ezt fogja bizonyítani. A részletek átbeszélése után hamarosan elkezdődik a forgatás, már csak a jó időnek kell kitartania néhány napig és hamarosan látható is lesz a „Néha szeretnék úgy sírni” című saját szerzeményemre készített legújabb videó klipem.

 


 

“Tízes érdemjegyet adtam a barsváradi közönségemnek”

Szinpadon 1

Nagysikerű koncertet adhattam zenekarommal a felvidéki Barsváradon, ahogy a helyiek hívják, Váradon.

A péntek este 19 órától kezdődő fesztiválon első alkalommal léphettem színpadra Tomival, Petivel, Zsoltival és Gabival közösen. A koncertem kezdését nagy örömömre több mint 5.000 ember várta.

Első dalom a „Te vagy az igazi” című saját szerzeményem megalapozta a hangulatot, amely a koncert végéig csak egyre jobban erősödött. Az Édesapám” című dalom kapta az első vastapsot, amely olyan hangos volt, hogy talán még Békés megyéig is elszólt. Következett a Veled leélném, Se veled, se nélküled és szinte mindenki velem énekelt, talán még a színpaddal szemben lévő büfés hölgyek is két kiszolgálás között. Természetesen a „Sirályok sírnak” sem maradhatott ki a műsorból, volt nagy közös integetés, taps, lalázás stb…

Szinpadon 2

Örömmel tapasztaltam, hogy a zenekarom tagjait is gyorsan elfogadta és megszerette a váradi közönségem. A névszerinti bemutatásuknál dübörgött a taps nekik is, ami talán a legnagyobb elismerés egy koncerten. Köszönöm az Ő nevükben is!

A boldogságot is magunkhoz szólítottuk ezt követően a közönséggel a „Találj meg boldogság” című dalom segítségével, a siker itt sem maradt el. A búcsúdalom, a „Hova visz  a vonat” alatt a tetőfokára hágott a hangulat, majd következett a szűnni nem akaró vissza, vissza, vissza…

Ráadásnak a „Nem adom kölcsön a szívem” következett minden romantikus nagy örömére.

Gyorsan elrepült a majdnem egy óra, kitűnően éreztük magunkat a színpadon a fiúkkal. Hazafelé a zenekarom tagjaival megszavaztuk a barsváradi közönség minden egyes tagjának a 10-es érdemjegyet.

Köszönöm szépen Mindenkinek a mérhetetlen szeretet, a tapsokat, a közös énekléseket, a felejthetetlen élményeket.

Remélem, még találkozunk!

Üdvözlettel: Balázs Pali

 


 

Balázs Pali csinos hölgyek jelentkezését várja

Balázs PaliA romantikus dallamok népszerű énekese új videó klipjéhez keres férfi szemet gyönyörködtető hölgyeket.

– Kollégáimmal hamarosan belevágunk az új videó klipem munkálataiba. A forgatókönyv már készen van, minden kelléket beszereztünk magunknak, már csak a jó időre, folyamatos napsütésre várunk, valamint olyan csinos nők jelentkezésére, akik szívesen szerepelnének egy saját szerzeményemre készülő kisfilmben.

Az énekes nem árult el részleteket a klippel kapcsolatban, de egy biztos: Balázs Palinak nem számít a hajszín, viszont fontos a boldog, mosolygós arc!

– Nincs megálmodott ideál, lehet szőke, barna, vörös, fekete mosolygós… A lényeg, hogy legyen egyfajta kisugárzás és természetesség!  Mindemellett pedig fontos a kitartás. A klipeket általában 2-3 napon keresztül szoktuk forgatni. Természetesen a feszített munkatempó mellett mindig jut idő a közös bográcsozásra, pár perces jókedvű kikapcsolódásra is.

Amennyiben szívesen szerepelne Balázs Pali készülő új videó klipjében, küldje el fényképes jelentkezését 2012. július 31.-ig a pali@t-online.hu e-mail címre!

 


 

Balázs Pali valóra váltotta álmát a Puskás Ferenc Stadionban

Balázs Pali Puskás StadionbanBalázs Pali, a romantikus dalok népszerű előadója, a napokban gyermekkori álmát váltotta valóra egy labdarúgó tornán.

– Néhány napja egy négycsapatos labdarúgó tornán vettem részt a Nemcsák Karcsi által vezetett Színészválogatott csapatával a Puskás Ferenc Stadionban. Nagyon készültünk valamennyien a csapatból e fontos találkozókra, mivel mindig jó meccsek szoktak kikerekedni ilyen alkalommal. A Parlamenti, a Borászok, és az ősi rivális, az Újságírók válogatottja volt az ellenfél. A sorsolásnak köszönhetően első mérkőzésünket az újságírók csapata ellen vívtuk. Nagy küzdelem folyt a pályán, igazi presztízs csata kerekedett ki az összecsapásból. Nagy örömünkre a 2. félidőben két gólt is sikerült rúgnunk, így legyőztük az újságírókat. A döntőben a borászok válogatottja volt az ellenfelünk, akik szívós küzdelmüknek köszönhetően egy nullás hátrányból a maguk javára fordították a meccset, és 3:2- re győztek ellenünk.

A labdarúgás Balázs Pali számára régi szerelem, a mindennapokban kikapcsolódás, szórakozás.

– Heti rendszerességgel játszunk a színészbarátaimmal egymás között. Ilyenkor mindenki félre teszi a napi feladatit, dolgait, csak foci van. Nagyon pozitív hatással van rám is a játék, mindig sikerül jól elfáradnom, de persze mellette jól fel is töltődnöm. A nyár végén azonban néhány hétig szüneteltetnem kell a focit, mivel az október 13.-án megrendezésre kerülő 15 éves jubileumi gálakoncertemre ki kell zárnom a sérülésveszélyt, hogy a Stefánia Palotában együtt ünnepelhessek közönségemmel.  Régi álmom vált valóra ezzel a két meccsel, mivel már még gyermekként is arról álmodoztam, egyszer pályára léphetek a régi nevén még Népstadionban, ott ahol számos magyar és világsztár labdarúgó feledhetetlen élmény nyújtott a foci szerelmeseinek.

Vissza az oldal tetejére!