Kérjük, termékrendelés esetén a végösszegen felül az 500 forintos postaköltséget ne felejtse el átutalni! Köszönettel, Balázs Pali

 

Balázs Pali – Amiről 20 évig nem beszéltem…

Könyv - Balázs Pali – Amiről 20 évig nem beszéltem…

Balázs Pali „Amiről 20 évig nem beszéltem”

 

Hogyan lesz egy falusi fiúból országosan körülrajongott sztár? Miként lesz „jelenség” valakiből, egy Békés megyei kis településről indulva? Mi a titka annak, aki két évtizede rendületlenül tartja népszerűségét?

Balázs Pali misztériumát sokszor és sokan próbálták megfejteni az elmúlt két évtizedben, eddig sikertelenül. Pályafutásának 20. jubileumi évében azonban úgy döntött, életrajzi könyvben mesél azokról a sorsfordító mérföldkövekről, amelyekről eddig sosem beszélt.

Kiderül, miként nőtte ki magát városi üggyé Békéscsabán, első magánkiadású kazettája megjelenése után, s hogyan vált a „Viharsarki tornádóvá”, ott a békési végeken. Közönsége már a kezdetek kezdetén, szűk pátriájában imádva szerette, s gyakorlatilag a vállukon vitték be az akkori legnézettebb országos televíziós műsorba. Ha akkor a közönség nem áll mellé és nem kérik őt levelek százaiban a műsor szerkesztőitől, valószínűleg ma nem tartaná kezében a könyvet az olvasó.

A sikert azonban neki sem adták ingyen, az ellenszelek az ő vitorláit is próbálták eltéríteni – sikertelenül. Pali e kötetben az átvirrasztott éjszakákról, a lelki tusákról is kendőzetlen őszinteséggel mesél, továbbá az országjárás kulisszatitkaiba is beavat.

Ez a kiadvány felér egy motivációs tréninggel is, hiszen az előadó az élő példa arra, hogy az ember, ha mer nagyot álmodni, akkor igenis megkapja méltó jutalmát. Pali a telekgerendási kisszobában mert nagyot álmodni. És amint mondja, annál sokkal több jót kapott az élettől, amit akkor eltervezett. Céljait jócskán túlszárnyalták az elmúlt két évtizedben elért sikerek.

Hölgyeim és Uraim, merítsenek belőle és használják praktikáit a saját életükben!

Kosárba rakok db-ot
Vissza az oldal tetejére!